MODA TASARIM YARIŞMASI 2013 – BİRİNCİ ELEME SONUÇU

PDF formatında görüntülemek için tıklayın

MODA TASARIMCILAR BİRLİK VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

ANKARA

MODA TASARIM YARIŞMASI 2013 BİRİNCİ ELEME SONUCU

Derneğimizin düzenlemiş olduğu MODA TASARIM YARIŞMASI 2013 tasarım yarışmasının 1.elemesi Dernek Kurulumuzca Yarışma Şartnamesine uygunluğu açısından değerlendirilmiş olup ilk 20 finalistin rumuzları şu şekilde belirtilmiştir.

1-EGE

2-LAMER

3-ALDEİA

4-OSAY

5-DENİZCİ

6-İKARUS

7-KARİDES

8-SEYNO

9-FRANTİC DESİGNER

10-DEEPBROOK

11-EFTALYA

12-OKSİJEN

13-BULANTI

14-MELUSİNE

15-POSEİDON

16-MAYA

17-LANU

18-DUKHA

19-BOĞA

20- DNSSEAR

Finale kalan finalistlere Dernegimiz tarafından bilgilendirme görüşmesi Başvuru formunda bildirdikleri iletişim adreslerinden yapılacaktır .

Yarışmaya katılan herkese teşekkür eder Finale kalan 20 finalistimizi de başarılar dileriz.

DERNEK YÖNETİM KURULU

www.mtbirlikder.org.tr

info@mtbirlikder.org.tr

Yarışma Süreci ve Değerlendirme

Son başvuru tarihine 22 temmuz 2013 ‘e kadar alınan dosyaların 1 Agustos 2013 tarihine kadar değerlendirmeleri yapılarak 20 finalist seçilecektir.

Belirlenen 20 finalist tasarımcının duyurusu Moda Tasarımcılar Birlik ve Dayanışma Derneği resmi web sitesinde http://www.mtbirlikder.org.tr/ yayınlanarak duyurulacaktır.

Finale kalan yarışmacılara bildirim, ayrıca telefon ile yapılacaktır. Seçilen 20 finalist tasarımlarını giyilebilir halde olacak şekilde hazır giyim olarak 23Ağustos 2013 tarihine kadar Dernek adresine teslim edeceklerdir.

Birinci aşamayı geçemeyen dosyalar, sahiplerine geri postalanmayacak olup, dosyasını isteyen katılımcıların MODA TASARIMCILAR BİRLİK VE DAYANIŞMA DERNEĞİ finalist listesi açıklandıktan sonra en geç 15 gün içerisinde dosyalarını teslim almaları gerekmektedir. Teslim alınmayan dosyalar bu süre sonunda imha edilecektir.

Jüri Özel Sunumu, Defile ve Ödül Töreni

ÜNLÜ KOREOGRAF YASİN SOY http://www.yasinsoy.com / ORGANİZATÖRLÜĞÜNDE SHERATON OTELDE DÜZENLENEN 26.ANKAR A FASHİON WEEK HAFTASIN ‘da 9 EYLÜL 2013 tarihinde yapılacak olan jüri özel sunumunda,20 finalistten ilk 5 dereceye giren finalistlere ödülleri verilecektir.

ÖDÜLLER

Birincilik Ödülü 3000 TL